De commissie

Hidde Terpstra – Voorzitter

7 oktober 2018 stuurde onze dappere Hidde een DM op instagram naar Ralph. Hidde was benieuwd of er nog een plekje in het midweek team van SKV Amsterdam zat. Hidde komt van Sparta Zwolle en werd herinnerd als een arrogante, (goede) korfballer. Dit bleek niet minder waar. Sinds hij lit is staat Hidde ook bekend als de arrogante (goede) korfballer van SKV Amsterdam. Dit is echter niet het enige waar hij om bekend staat. Hidde heeft de afgelopen 2 jaar de rol van penningmeester op zich genomen en heeft daarnaast de activiteitencommissie ook nog overleefd. Na al deze ervaring is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging en zal hij vol moed de lustrumcommissie leiden.

Jeroen Ippel – Secretaris

Jippel begon als een stil Sassenheims ventje bij SKV Amsterdam. Voor iedereen die nog niet vier jaar meeloopt is dat waarschijnlijk moeilijk voor te stellen. Zeker voor de mensen die tijdens zijn ambt als secretaris lid werden, hebben gemerkt dat hij graag ‘Kutfeut’ en ‘Volumeeee’ schreeuwt. Naast zijn verdiensten als bestuurslid heeft Jippel ervaring opgedaan in commissies als de Weekendcie en de Toco. Deze oude rot zal dus geen enkel probleem hebben om de Lustrumcie naar een hoger niveau te tillen.

P.S. Verstop je zusjes.

Pepijn Koppejan – Penningmeester

Pepijn kwam helemaal vanuit het pittoreske Zeeland naar de grote stad om een nieuw avontuur te beginnen. Dit avontuur vond hij bij S.K.V. Amsterdam als wedstrijdsecretaris, aanvoerder van het weekendteam en daarna enthousiast PR-lid. Komend jaar zal Pepijn de functie van Quaestor bekleden. Tijdens zijn studie, bestuursjaar en commissiejaren is Pepijn bezig geweest natuurkundige cijfers, ledenaantallen en hoeveelheid likes, kortom getallen. Pepijn is daarmee een ware aanwinst voor de lustrumcommissie. 

Demi van Wezel – Ab Actiones

Demi begon haar SKV carrière als een klein schattig welpje. Echter ontwikkelde ze zich al snel tot een ware leeuwin en verslond ze menig studentenkorfballer op verschillende toernooien en borrels. We kennen Demi niet alleen als feestbeest, maar zeker ook om haar ervaring als voorzitter en als lid van uiteenlopende commissies. Demi heeft voor haar functie als Ab Actiones vorig jaar kunnen oefenen bij de accie. Met deze schat aan ervaring zal Demi van grote waarde zijn voor de lustrumcommissie!

Ralph Noordman – Assessor PR

Ralph is precies 5 jaar geleden lid geworden van onze mooie vereniging en heeft het net lang genoeg volgehouden om nu deel uit te kunnen maken van de lusturmcommissie. Iedereen kent Ralph als die gezellig jongen die er altijd voor te porren is om, met toestemming, een extra lijntje te krijgen. Gewoon voor het verhaal. Wees ook niet bang om Ralph aan te spreken als je hem weer op de trap bij Woody’s ziet liggen. Voor de kersverse Blauwvinger is het nu tijd om zijn makkelijke babbel in te zetten voor onze PR!